Λειτουργικά κενά και πλεονάσματα

Συντάχθηκε στις .

   Ανακοινώνονται σήμερα, ημέρα Τρίτη 09 Σεπτεμβρίου 2015, τα λειτουργικά κενά και πλεονάσματα στις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς , μετά τη συνεδρίαση  του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

   Στην παρούσα φάση δήλωση προτίμησης, υπόδειγμα της οποίας  επισυνάπτεται, θα υποβάλλουν οι εκπαιδευτικοί που έχουν κριθεί υπεράριθμοι και οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Η επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 .

Αμέσως μετά θα ανακοινωθούν  τα αναμορφωμένα κενά και πλεονάσματα για τα οποία θα κληθούν να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης οι αποσπασμένοι από άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε..

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλει αίτηση απόσπασης εντός Π.Υ.Σ.Δ.Ε. έχουν ήδη δηλώσει προτίμηση τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες  με την κατάθεση της αίτησής τους.

 Οι εκπαιδευτικοί στη δήλωσή τους μπορούν και  θα πρέπει , αν το επιθυμούν, να συμπεριλάβουν και σχολικές μονάδες που δεν εμφανίζουν κενό  στους επισυναπτόμενους πίνακες .

 Η δήλωση θα υποβληθεί μόνο ηλεκτρονικά στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 9:00 π.μ. και θα ισχύει , στη περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η τοποθέτηση,  για επόμενες  φάσεις τοποθέτησης  διατηρώντας πάντα ο εκπαιδευτικός το δικαίωμα της τροποίησης των προτιμήσεών του.

 

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (2015 upodigma dilosis prosorinis topothetisis diathesi pysde.doc)2015 upodigma dilosis prosorinis topothetisis diathesi pysde.doc[ ]49 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (leitourgika kena kai pleonasmata (09-09-2015).xls)leitourgika kena kai pleonasmata (09-09-2015).xls[ ]88 kB

Εκτύπωση