Χαιρετισμός της Διευθύντριας Δ.Ε. Κιλκίς Λαμπρινής Φρόση

Συντάχθηκε στις .

Χαιρετισμός της Λαμπρινής Φρόση, Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023

 

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, και καθώς ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, απευθύνω θερμό χαιρετισμό στους/τις συναδέλφους εκπαιδευτικούς, στους/τις μαθητές/τριες, στους/τις διευθυντές/τριες των σχολικών μονάδων, στους γονείς,  καθώς και σε όλους τους φορείς που εμπλέκονται στη λειτουργία των σχολείων ή/και την στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Εύχομαι σε όλους/ες σας υγεία, δύναμη και επιτυχία στο έργο σας!

Κάθε νέα σχολική χρονιά σηματοδοτεί μια νέα πορεία προς  την επίτευξη των στόχων εκείνων που θα διασφαλίσουν την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής πραγματικότητας των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών της περιοχής μας, καθώς και την  παροχή ίσων ευκαιριών και ποιοτικότερης εκπαίδευσης σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, μέσα σε σχολεία που προάγουν τη μάθηση σε συνδυασμό με τη δημιουργία και τη χαρά. Τα παραπάνω αποτελούν μια διαρκή δημιουργική πρόκληση και, αν πράγματι θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτή, δεν έχουμε παρά να εργαστούμε, πολλές φορές σκληρά, αλλά με θετική διάθεση, και να συμπορευτούμε μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας, αλληλοβοήθειας, αλληλοσεβασμού, ειλικρίνειας και αμοιβαίας κατανόησης.

Οι συνεργάτες/τιδές μου στη Δ.Δ.Ε. Κιλκίς και εγώ προσωπικά θα στηρίξουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις σχολικές μονάδες της περιοχής ευθύνης μας, διευκολύνοντας και υποστηρίζοντας την εκπαιδευτική διαδικασία, και θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς  και γονείς.

 

Καλή σχολική χρονιά!!!

Η Διευθύντρια Δ.Ε. Κιλκίς

Λαμπρινή Φρόση

Εκτύπωση