3η Υπενθύμιση_Κατάθεση Δελτίου Απογραφής Κλάσης 2024 (γεννηθέντες το 2003)

Συντάχθηκε στις .

  1. Σας γνωρίζουμε ότι οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024 (γεννημένοι το έτος 2003), έχουν υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) από 02 Ιανουαρίου 2021 έως και 31 Μαρ 2021. Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής δύναται να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr πατώντας εδώ, και προϋποθέτει οι στρατεύσιμοι να διαθέτουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και κωδικούς taxisnet.
  2. Εναλλακτικά οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024, λαμβάνοντας υπόψη τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κοροναϊού Covid-19, μπορούν να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής προσερχόμενοι σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για τους διαμένοντες στην Ελλάδα, ή Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό.
  3. Συνημμένα, σας διαβιβάζουμε οδηγό χρήσης εφαρμογής και έντυπο οδηγιών και παρακαλούμε για την κοινοποίηση του περιεχομένου τους ώστε να καταστεί γνωστό τόσο στους γεννηθέντες το έτος 2003 όσο και στους οικείους τους.
  4. Επισημαίνεται ότι κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να προσκομίσουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο, Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ, Βεβαίωση ΑΜΚΑ (καθώς και ιατρικές γνωματεύσεις μόνο για όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας). Οι διαμένοντες στο εξωτερικό εφόσον δεν διαθέτουν κάποιο από τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημα ξενόγλωσσα έγγραφα απόδειξης της ταυτοπροσωπίας τους.
  5. Επίσης, οι στρατεύσιμοι, ανεξαρτήτως αν διαμένουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, οφείλουν να γνωστοποιούν υποχρεωτικά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E-mail).
  6. Όσοι δεν καταθέσουν ΔΑ υπέχουν τις παρακάτω διοικητικές κυρώσεις:

    α. έναν (1) μήνα πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής του Δελτίου Απογραφής.

    β. δύο (2) μήνες πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση μη υποβολής του Δελτίου Απογραφής.

    γ. τρεις (3) μήνες πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση αναγραφής στο Δελτίο Απογραφής ανακριβών στοιχείων ή κατάθεσης ανακριβών δικαιολογητικών.

  1. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέχετε στην ιστοσελίδα www.stratologia.gr ή να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία μας στα τηλ.2313320930,-928,-940,-942
  2. Οδηγίες  κατάθεσης και χρήσης της εφαρμογής του Δελτίου Απογραφής  , στα συνημμένα αρχεία
Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ 2003.pdf)ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ 2003.pdf[ ]204 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΕΝ.2003.pdf)ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΕΝ.2003.pdf[ ]421 kB

Εκτύπωση