Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς για τη νέα σχολική χρονιά

 

   Επί τη αναλήψει των  καθηκόντων μου ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Κιλκίς επιθυμώ να καταθέσω την ιδιαίτερη ευθύνη την οποία αισθάνομαι προκειμένου να διακονήσω τη θέση αυτή ως μια μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου. Η επιλογή μου από το Υπουργείο Παιδείας ως primus inter pares μεταξύ διαπρεπών συναδέλφων με διακεκριμένα προσόντα και ικανότητες περιποιεί για μένα εξαιρετική τιμή. Προσδοκώ στη συνέχιση του έργου των προκατόχων μου με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του νομού μας όπως και στην αρραγή συνεργασία της Διεύθυνσής μας με τους διάφορους φορείς. 

Όσον αφορά στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ήθελα να συγχαρώ τόσο αυτούς όσο και τους οικείους τους που τους υποστήριξαν στην προσπάθειά τους. Για τους υπόλοιπους η ζωή επιφυλάσσει πολλές ακόμη ευκαιρίες προκειμένου να επιζητήσουν το μέλλον τους. 

    Θα ήθελα ξεκινώντας από τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και συλλήβδην τη σχολική κοινότητα να τους ευχηθώ για τη νέα σχολική χρονιά να είναι υγιείς και να διαφυλάξουν στο μέγιστο βαθμό την ανοσία όλων, να  τηρούν τα μέτρα υγιεινής, να υπομείνουν τη χρήση της μάσκας, τη συχνή χρήση των αντισηπτικών και να διατηρούν τις μεταξύ τους αποστάσεις.  Να είναι οπτιμιστές και να παραμείνουν απαιτητικοί στην κατάκτηση της γνώσης και μακρόθυμοι εμπρός στο τόσο σπουδαίο και σημαντικό έργο που έχουν να επιτελέσουν.

Σε πνεύμα συνεργατικότητας λοιπόν με αρετή και σθένος σας εύχομαι καλή αρχή.

 

Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης

Φυσικός – Τεχνικός Δικτύων Η/Υ

 

Εκτύπωση Email

Αναζήτηση