Εκκρεμείς μετατάξεις εκπαιδευτικών Ν. 1824/88

Συντάχθηκε στις .

Προκειμένου , από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. , να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υλοποίησης όλων των εκκρεμών ενεργών και εμπρόθεσμων αιτήσεων μετάταξης  και καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την υποβολή τους,
προσκαλούνται  όλοι οι  εκπαιδευτικοί  που υπάγονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και είχαν υποβάλει σχετική αίτηση, να δηλώσουν ανανέωση ενδιαφέροντος για τη μετάταξή τους σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 7 του Ν. 1824/88 (ΦΕΚ 296 Α') «Ρύθμιση θεμάτων εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις» όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 31 παρ.5 του Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71 Α΄)«Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού –καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση και λοιπές διατάξεις» και το άρθρο 18 παρ. 1 του Ν.4440/2016 (ΦΕΚ224 Α΄) «Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υποχρεώσεις των προσώπων που διορίζονται στις θέσεις των άρθρων 6 και 8 του N. 4369/2016, ασυμβίβαστα και πρόληψη των περιπτώσεων σύγκρουσης συμφερόντων και λοιπές διατάξεις».

Επισημαίνουμε ότι, σύμφωνα με τα ως άνω αναφερόμενα , καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης μετάταξης σε Διοικητικές θέσεις ορίζεται η 31η Ιουλίου 2017.

Στην περίπτωση κατά την οποία  δηλωθεί από εκπαιδευτικό ανανέωση ενδιαφέροντος για μετάταξη, θα πρέπει να συμπληρωθούν και να αποσταλούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς  οι επισυναπτόμενες υπεύθυνες δηλώσεις (με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εναλλακτικά  με τηλεομοιοτυπία στον αριθμό 2341353326)

 

Δείτε περισσότερα στο επισυναπτόμενο σχετικό έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Εκκρεμείς μετατάξεις _1824.pdf)Εκκρεμείς μετατάξεις _1824.pdf[ ]699 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Υπεύθυνη δήλωση επανακατάταξης.doc)Υπεύθυνη δήλωση επανακατάταξης.doc[ ]49 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Υπεύθυνη Δήλωση ΠΕ86.doc)Υπεύθυνη Δήλωση ΠΕ86.doc[ ]48 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Υπεύθυνη Δήλωση Τροποποίησης σειράς προτίμησης.doc)Υπεύθυνη Δήλωση Τροποποίησης σειράς προτίμησης.doc[ ]48 kB

Εκτύπωση